<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Україна
18.04.2021 543

Кулеба візьме участь у засіданні Ради ЄС щодо загострення на Донбасі

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах 19 квітня. Темою завтрашнього засідання Ради ЄС буде загострення на Донбасі та агресивні дії Росії поблизу українського кордону.

Про це йдеться на сайті МЗС України.

Завтра міністри закордонних справ ЄС планують розглянути питання загострення ситуації на Донбасі та стягування російських військ до українського кордону.

"Кулеба поінформує колег з Європейського союзу про актуальну безпекову ситуацію, запропонує низку практичних кроків задля зміцнення дієвої підтримки України з боку ЄС", - розповіли в українському МЗС.

Зазначимо, Рада ЄС у закордонних справах - найвищий орган Євросоюзу, який ухвалює практичні рішення та формує об'єднану позицію країн ЄС щодо питань зовнішньої політики та безпеки.

Нагадаємо, засідання Ради ЄС анонсував глава МЗС Нідерландів після розмови з Кулебою на початку квітня. Тоді міністри обговорювали загострення ситуації на Донбасі та стягування російських військ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кулеба візьме участь у засіданні Ради ЄС щодо загострення на Донбасі 5.00 5 1
Політика / Україна
18.04.2021 543
Еще материалы раздела «Україна»