<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
19.04.2021 1232

Українська церква зробила заяву через російські війська біля кордонів України

Православна церква України зробила заяву на тлі стягування російських військ до кордонів України. Перша і очевидна мета такого скупчення - залякування Кремлем українського суспільства, тиск на державу і на союзників України у вільному світі з метою досягнення власних інтересів.

Про це йдеться в заяві ПЦУ.

У церкві закликали Росію зупинитись, "доки ще не прийшло остаточне покарання за невинно пролиту кров".

"Застерігаємо також військовослужбовців Росії, усіх офіційних і таємних найманців Кремля - не беріть участь у злочинах ваших начальників. Зверніть увагу на слова Писання: "Не обманюйтесь: Бог зневаженим не буває. Що посіє людина, те й пожне" (Гал. 6: 7). А хто сіє вітер, той пожне бурю (див. Ос. 8: 7)", - йдеться в заяві.

У ПЦУ закликали українців продовжити молитву про справедливий мир для України. А також в Православній церкві України подякували союзникам країни за підтримку.

"Дорогі брати і сестри! Молімося в дні випробувань і просімо у Господа за богослужіннями у храмах та у домашній молитві захисту для України... Закликаємо на всіх, хто оберігає мир і бореться проти зла, на Україну і український народ Боже благословення!", - йдеться в заяві.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українська церква зробила заяву через російські війська біля кордонів України 5.00 5 1
Політика / Україна
19.04.2021 1232
Еще материалы раздела «Україна»