НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Політика
Україна
19.04.2021 512

Аваков про стягування російських військ: найбільша загроза з 2015

Росія стягує війська до українського кордону, і це найбільша загроза з 2015 року. При цьому українська сторона готова до захисту рубежів від можливого вторгнення.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає сайт МВС.

Повідомляється, що сьогодні Аваков інспектує підрозділи системи МВС на Донбасі.

"Ми розраховуємо на мирний розвиток подій, уникнути тієї ескалації, яку готують російські найманці і російські збройні сили, але одночасно - ми повністю готові захищати наші рубежі.... Інспекція проходить по всій лінії фронту - в Донецькій і Луганській області. З 2015 року - це найбільша концентрація ворожих сил біля наших кордонів. А враховуючи ту істерію та інформаційну атаку, яку проводять російські пропагандисти, можна сказати, що це найбільша загроза", - заявив Аваков.

Він також додав, що Україна вже не перший рік перебуває під тиском "російського скаженого пса".

"Ми будемо готові. Ми на своїй землі, у нас немає іншого вибору, крім як захищатися, незалежно від того, як поведуть себе іноземні політики. Ми розраховуємо на дипломатичне врегулювання, але повністю готові до оборони", - додав Аваков.

Оценка материала:

5.00 / 1
Аваков про стягування російських військ: найбільша загроза з 2015 5.00 5 1
Політика / Україна
19.04.2021 512
Еще материалы раздела «Україна»