<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнеювсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.04.2021 734

Оля Цибульська, Олександр Пономарьов і Тоня Матвієнко розповіли про власний досвід дотримання посту

Уже понад місяць триває Великий піст – це найсуворіший і найдовший піст у році. Виявляється, деякі зірки українського шоу-бізнесу постують уже кілька десятків років поспіль, навіть незважаючи на щільний графік та постійні відрядження. Лілія Ребрик і Григорій Герман у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» розповіли, хто з артистів ледь не зіпсував здоров'я під час посту, а хто у цей час цілком відмовляється від лайливих слів.

Співак Олександр Пономарьов уже більш ніж 20 років дотримується посту.

«Відчуваю, що мені стає краще на душі. Навіть не аналізуючи якісь духовні речі, якось робив це підсвідомо», – розповів Олександр Пономарьов у програмі «Ранок з Україною».

А от у DJ NANA був не зовсім позитивний досвід посту. Вперше артистка постувала 14 років тому. І тоді ледь не зіпсувала своє здоров'я. Зізнається – дуже схудла, адже їла лише сухарики і пила воду. Та на наступний рік співачка ретельно підготувалася до посту і тепер з року в рік дотримується правил і в їжі, і в житті.

Співачка Оля Цибульська саме духовне очищення вважає основним у час посту.

«У піст найголовніше – не їсти одне одного. Тому намагаюся не зриватись, не говорити якихось перчених слів. Щодо їжі – теж притримуюсь збалансованого харчування», – зазначила Оля Цибульська в ефірі каналу «Україна».

Та деякі зірки так люблять поїсти, що хоч би як старалися, не виходить поститися! Співачку Тоню Матвієнко змалку батьки привчали до посту, навіть змушували його дотримуватись.

«Вони робили мені якусь тушковану моркву з цибулькою, з капустою. Або були бутерброди. Але у мене були такі друзі, які з задоволенням міняли цей бутерброд на ковбаску, – розповіла Тоня Матвієнко. – Вже коли стала артисткою, намагалась поститися, проте це складно. Адже в дорогах є проблема – де тобі поїсти пісні страви».

Через таку саму причину не постує і співак Позитив.

«Пам’ятаю, що Потап притримувався посту. Та як на мене, артисти і ті, хто багато подорожують, можуть не поститись», – зазначив Позитив.

Проте досвідчені у цьому питанні артисти запевняють – поститися можна смачно і з користю, головне – у цей час особливо ретельно стежити за станом свого здоров'я.

Оценка материала:

5.00 / 1
Оля Цибульська, Олександр Пономарьов і Тоня Матвієнко розповіли про власний досвід дотримання посту 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.04.2021 734
Еще материалы раздела «Афіша»