<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
20.04.2021 533

США додатково виділили $155 млн на підтримку України

Сполучені Штати Америки через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) оголосили про надання Україні додаткового фінансування на розвиток у розмірі 155 млн доларів США.

Про це повідомляє пресслужба посольства США в Україні.

"У тісному партнерстві з Урядом України, USAID спрямовуватиме свою діяльність на покращення життя українців. Додаткові ресурси будуть використані в цьому році для вирішення низки ключових питань у різних сферах розвитку України", - сказано в повідомленні.

Зокрема, на підтримку зростання економіки та поліпшення стану здоров'я українців виділять 34 млн доларів, вдосконалення заходів із протидії корупції - 14 млн доларів, протидію російській агресії - 63 млн доларів, зміцнення демократії та врядування - 44 млн доларів США.

"Уряд США та Уряд України залишаються рішуче налаштованими до реалізації євроатлантичних прагнень України та подальших спільних дій на підтримку її народу", - резюмують у посольстві.

Оценка материала:

5.00 / 1
США додатково виділили $155 млн на підтримку України 5.00 5 1
Політика / Україна
20.04.2021 533
Еще материалы раздела «Україна»