<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Росія
21.04.2021 474

Путін застеріг світ від переходу червоних ліній щодо Росії

Президент Росії Володимир Путін застеріг світ від переходу червоних ліній щодо РФ.

"Недружні акції щодо Росії не припиняються. У деяких країнах завели непристойну звичку з будь-якого приводу, а частіше за все взагалі без приводу чіпляти Росію. Спорт якийсь! Ми ведемо себе якомога стриманіше, можна сказати скромно", - заявив Путін під час щорічного послання Федеральним зборам РФ.

Він додав, що Росія хоче мати хороші стосунки з усією світовою спільнотою, але постійно стикається з хамством.

"То тут, то там чіпляють Росію, а навколо них, як навколо Шерхана, крутяться дрібні "табаки". Все як у Кіплінга. Підвивають, щоб задобрити свого суверена", - сказав Путін.

"Ми не хочемо спалювати мости, але якщо хтось сприймає наші хороші наміри як байдужість чи слабкість і сам має намір спалити чи навіть взірвати ці мости, повинен знати, що відповідь Росії буде асиметричною, швидкою і жорсткою", - сказав Путін.

За його словами, організатори спроб замаху на "корінні інтереси безпеки" Російської Федерації "пошкодують про це так, як давно ні про що не шкодували".

"У нас вистачить терпіння, відповідальності, професіоналізму, впевненості у собі та своїй правоті і здорового глузду при прийнятті рішень. Сподіваюсь, що нікому не прийде в голову перейти щодо Росії так звану червону лінію, а де вона буде проходити, це ми будемо визначати в кожному конкретному випадку самі", - сказав Путін.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін застеріг світ від переходу червоних ліній щодо Росії 5.00 5 1
Політика / Росія
21.04.2021 474
Еще материалы раздела «Росія»