<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.04.2021 439

ТОП-3 б’юті-поради по догляду за шкірою від ведучої програми «Мисливці за дивами»

Мало хто знає, що ведуча каналу «Україна» Анастасія Кошман не тільки журналіст, але ще й сертифікований косметолог. Красуня та «мисливиця» за дивами розповіла про ТОП-3 найголовніші поради по догляду за собою, які потрібно знати й застосовувати.

6080263cb9645_22.04.21

Декілька років тому ведуча тележурналу «Мисливці за дивами» теж мала проблемі зі шкірою. За словами Анастасії Кошман, вона спробувала все, щоб покращити здоров’я шкіри, але її старання були марними. Тоді вона знайшла найкращого спеціаліста, який їй допоміг. Це знайомство стало кроком до того, щоб дізнаватись ще більше про процедури й засоби косметології. Незабаром Анастасія Кошман отримала освіту й стала сертифікованим косметологом.

Поради, про які вона розповіла, допомагають правильно піклуватись про шкіру. Вони дуже прості, але важливі для кожної жінки.

Перша порада: обов'язково вмиватися.

Ви, напевно, здивовані! Хто цього не знає?! На жаль, дехто вважає, що вмиватися необов’язково: «Навіщо? Я не користуюсь косметикою». Але забруднене повітря забиває пори, негативно впливає на нашу шкіру та її тонус. Тому якщо ви не наносите навіть крем на обличчя, все рівно дуже важливо піклуватись про шкіру й вмиватися хоча б два рази на день: вранці та ввечері.

Друга порада: необхідно змивати міцелярну воду.

Це дуже шкідливо – залишати її на обличчі. Вона руйнує водно-ліпідну мантію, шкіра стає більш вразливою, тому можуть з'явитися висипання або подразнення шкіри. Використання міцелярної води – це всього лише один з етапів очищення шкіри. Ми змиваємо за допомогою неї косметику й після цього обов'язково умиваємось водою.

Третя порада: правильно підібраний домашній догляд – це 70% успіху для здоров'я шкіри.

Не потрібно слухати блогерів, які рекламують той чи інший крем. Дуже важливо звернутися до фахівця, який запропонує косметику саме для вашої шкіри. Тоді ви зможете чудово виглядати  та заощадити набагато більше грошей у майбутньому.

Оценка материала:

5.00 / 1
ТОП-3 б’юті-поради по догляду за шкірою від ведучої програми «Мисливці за дивами» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.04.2021 439
Еще материалы раздела «Афіша»