<
НОВИНИ ДНЯ: До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.04.2021 593

Канал «Україна» покаже прем’єру комедійної мелодрами від Студії «Квартал 95»

У неділю, 25 квітня, о 17:00 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної картини «Жити з Надією» спільного виробництва каналу і Студії «Квартал 95». За сюжетом нового фільму, молодий архітектор Олексій і самотня старенька Надія Альбертівна укладають договір: чоловік стає її опікуном, взамін на що та повинна залишити йому в спадок свою квартиру в центрі столиці. Та чи зможуть ці двоє ужитися під одним дахом?

5defd7d47c139_simya_na_rik1_22.04.21

Ця зворушлива і в той же час комедійна історія нікого не залишить байдужим. Головний герой Олексій навіть не здогадується, що це рішення кардинально змінить його життя. Виявляється, що Надія Альбертівна – справжній «вождь червоношкірих» і любителька встановлювати свої правила у всьому. До того ж бабуся впевнена, що опіки потребує зовсім не вона, а її опікун, і починає активно втручатися в його і без того непросте життя.

Головні ролі в картині виконали артисти Театру на Подолі Тетяна Печонкіна і Костянтин Темляк. «Зізнаюсь, я теж люблю іноді роздавати поради, навіть коли мене про них не просять, – каже Тетяна Печонкіна, у якої з її героїнею Надією, як виявилося, багато спільного. – А ще я так само, як і моя героїня, активно займаюся спортом, наприклад, пілатесом і плаванням».

Також у картині глядачі побачать артистів Наталку Денисенко, Дарію Баріхашвілі, Олега Загороднього, Аллу Масленнікову та інших.

Режисер-постановник – Андрій Сілкін. Автори сценарію – Тимофій Саєнко та Максим Ісаєв. Продюсери – Вікторія Корогод, Борис Шефір, Наталія Стрибук, Валерія Ткачук, Сергій Демидов, Олександр Божков. Зйомки проходили в Києві та Київській області у 2020 році.

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» покаже прем’єру комедійної мелодрами від Студії «Квартал 95» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.04.2021 593
Еще материалы раздела «Афіша»