<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Росія
22.04.2021 577

Росія відводить війська від кордонів України в пункти постійної дислокації

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що прийняв рішення завершити перевірочні заходи в Південному і Західному військових округах. За його словами, "всі поставлені цілі досягнуті".

Про це повідомляє ТАСС.

Він назвав перекидання великої частини російських військ на південні рубежі РФ "раптовою перевіркою".

"Війська продемонстрували здатність забезпечити надійну оборону країни. У зв'язку з цим мною прийнято рішення завершити перевірочні заходи в Південному і Західному військових округах", - сказав Шойгу.

Глава Міноборони РФ доручив генеральному штабу, командувачем військами військових округів і повітряно-десантних військ спланувати і приступити з 23 квітня до повернення військ в пункти постійної дислокації.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія відводить війська від кордонів України в пункти постійної дислокації 5.00 5 1
Політика / Росія
22.04.2021 577
Еще материалы раздела «Росія»