НОВИНИ ДНЯ: Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали термінивсі новини дня
Політика
Україна
22.04.2021 950

Питання ПДЧ в НАТО для України абсолютно легітимне, - посол Франції

Питання надання плану дій щодо членства (ПДЧ) в НАТО для України є абсолютно легітимним. Але для цього потрібен консенсус всього Альянсу.

Про це в інтерв'ю "Укрінформу" заявив посол Франції в Україні Етьєн де Понсен.

"Це питання (про надання Україні ПДЧ, - ред.) має абсолютно легітимний характер і, я думаю, воно буде розглядатися на саміті НАТО в червні. Але рішення належить до компетенції Альянсу в цілому і буде прийматися саме в такому форматі", - зазначив він.

У той же час, на його думку, що в питанні про перспективу надання ПДЧ немає необхідності поспішати.

"Завданням України на сьогодні є виконання програми партнерства розширених можливостей, до якого вона приєдналася влітку минулого року", - додав посол.

Оценка материала:

5.00 / 1
Питання ПДЧ в НАТО для України абсолютно легітимне, - посол Франції 5.00 5 1
Політика / Україна
22.04.2021 950
Еще материалы раздела «Україна»