<
НОВИНИ ДНЯ: Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істерицівсі новини дня
Політика
Україна
23.04.2021 516

Рада проведе відразу чотири позачергових засідання

Верховна Рада проведе наступного тижня не два, а чотири позачергових засідання.

Про це в п'ятницю, 23 квітня, повідомив глава фракції Голос Ярослав Железняк у телеграм.

"У плані весь тиждень першу половину голосуємо сотні правок до закону про землю, а потім позачергові засідання. Загалом, знову вівторок і четвер так точно Рада закриється ближче до 21:00. Як мінімум, вже відомо про чотири позачергових засідання цього тижня", - повідомив він.

Депутат уточнив, що на вівторок і четвер засідання проведуть за повісткою від коаліції. Всього можуть розглянути 31 законопроект.

"Плюс одне позачергове від опозиції з постановою про провал боротьби з COVID. Ну і позачергове з кадрових питань і перестановок в Кабміні", - додав Железняк.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рада проведе відразу чотири позачергових засідання 5.00 5 1
Політика / Україна
23.04.2021 516
Еще материалы раздела «Україна»