<
НОВИНИ ДНЯ: Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримкивсі новини дня
Бізнес
Економіка
26.04.2021 926

Нафтогаз назвав річну ціну на газ для населення

Нафтогаз встановив річну ціну на газ для населення на рівні 7,96 грн. Цей тариф чинний до 20 квітня 2022 року.

"Ціна тарифного плану «Фіксований» зафіксована на цілий рік. Період дії з 1 травня 2021 року по 30 квітня 2022 року включно. Термін дії тарифу може бути припинений клієнтом достроково шляхом переходу на інший тарифний план", - додали в Нафтогазі.

У квітні ціна за кубометр від Нафтогаз України становила 6,86 грн – на рівні тарифу, сформованого державним регулюванням для періоду опалювального сезону.

Нагадаємо, що учора постачальники почали виставляти річну ціну газу, переважно на рівні 7,99 грн за кубометр. Рекордсменом стали ТОВ " Чернівецька обласна енергопостачальна компанія" та ТОВ "Житомирська обласна енергопостачальна компанія", які встановили річний тариф у 13,50 грн.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нафтогаз назвав річну ціну на газ для населення 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
26.04.2021 926
Еще материалы раздела «Економіка»