<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
27.04.2021 679

Ток-шоу «Говорить Україна» розкриє правду про дитячі бої у Дніпрі

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у вівторок, 27 квітня, журналісти розкриють правду про те, що насправді відбувається між дітьми на вулицях великого міста.

42b04811e4353041de45f8e5fd571f8b-1024x663_27.04.21

Наталя у той вечір була у компанії своїх подруг, коли їй зателефонував чоловік та сказав, що їхній син повернувся додому побитий та із закривавленим ротом. Наталія переконана, що з її сина познущався 15-тирічний місцевий школяр, який привів інших дітей подивитися на бійку. Наталю обурює те, що кривдника, якого вважають грозою району, поліція навіть не допитала. Хто може прикривати жорстокі дитячі бої у Дніпрі? Хто збирає данину з дітей та про що навіть не здогадуються їхні батьки, стане відомо у студії ток-шоу.

За словами мами потерпілого, її син того дня гуляв на вулиці і ніхто не підозрював, що може статися драма. Та, коли Іван прийшов додому, батьки були шоковані.

«Це був жах! Я досі, коли згадую цю картину, то в мене щемить серце і трусяться руки. Ми відкрили двері і побачили просто криваве місиво. Ваня стояв весь у крові, шепелявив і плакав. Наступного дня ми поїхали в лікарню, тому що син прокинувся вранці, захлинаючись від крові. Три зуба зайшли під ясна, а щелепа була зламана. Вже в лікарні у сина дуже впав тиск. В нього трапилася панічна атака. Я навіть ворогу не побажаю бачити свою дитину в такому стані», - говорить на телеканалі «Україна» Наталія.

Іван розповів, що його побив 15-річний Денис, а за бійкою спостерігали близько 10 хлопців. Денис був ініціатором. Він спеціально грає з дітьми, яким по 10-11 років, щоб бути в них ватажком. І поки Денис бив, всі інші стояли навколо і не давали змоги втекти. Останнім часом стан здоров’я Івана погіршився. Нещодавно Ваня почав скаржитись, що у нього болить нирка, і згадав, що його били по спині. У 1,5 роки у Вані вже була зупинка роботи нирок, і батьки його ледь не втратили тоді.

Наталія розповіла, що почалася бійка, коли Денис причепився до Івана і почав штурхатись. Зараз Іван боїться взагалі на вулицю виходити, аби випадково не натрапити на кривдника. Він постійно сидить в квартирі, та останнім часом постійно спить, закрився у собі, а вночі під час сну здригається. Батьки Вані розповіли, що їхній син протягом року віддавав власні заощадження кривднику, але про це стало відомо тільки зараз.

Як цей випадок прокоментують правоохоронні органи та соціальна служба? Чи були у 15-річного Дениса й раніше проблеми із законом, і хто стане на його захист? Від кого треба рятувати самого Дениса, та що скажуть лікарі про здоров’я побитого Івана, стане відомо вже у вівторок у студії ток-шоу «Говорить Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ток-шоу «Говорить Україна» розкриє правду про дитячі бої у Дніпрі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
27.04.2021 679
Еще материалы раздела «Афіша»