<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.04.2021 613

Ільяс Сахтара розповів «Зірковому шляху», як одягають ведучих на телебаченні

Стиліст та ведучий шоу «Місія: краса» Ільяс Сахтара у програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» розповів, який тренд започаткував на телебаченні.

5e8c45248f6d6_d49db8ce_b379_4859_a541_11496dfefd2a_27.04.21

Зовнішній вигляд кожного ведучого в кадрі: колір блузки чи крій піджака – це результат роботи цілої команди людей. І тут на каналі «Україна» не обійшлося без модних революцій.

«У новинах ми перші, хто почали використовувати суцільні сукні для ведучих жінок. Зазвичай була класика – піджаки, костюми, блузи, щось дуже консервативне. І потім ми з Оленою Кот почали це запроваджувати і пішло», - говорить стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара.

Ведуча програми «Зірковий шлях» Альона Вінницька завжди у кадрі в стильних та витончених сукнях.

«По-перше, Альона дуже красива жінка. У неї практично ідеальна фігура, вона дуже струнка. І на неї що не надягни, хоча б просто шматок тканини – вона вже ідеальна. І те, що вона сексуальна, це факт, що не приховаєш. У неї для цього все є. Звісно, ми робимо ставки на сексуальність і тим часом на елегантність», - розповідає Сахтара.

Інша ведуча каналу «Україна» Анна Панова – одна з небагатьох новинних ведучих дозволила собі не раз змінити зачіску.

«Анна Панова не просто красива, вона розумна дуже, цілеспрямована, дуже м’яка.- говорить Сахтара, - кардинально змінювати імідж ведучого, тим паче новин, не можна. Люди повинні впізнавати свого ведучого улюбленого. Ми якось поступово змогли».

Стилем своєї співведучої Ірини Фролової теж опікується Ільяс. Вже більше 10 років. Вони познайомились на одному з телеканалів.

«Чоловік Іри, Гріша Герман, мені розповідав, що колись він у мене радився стосовно того, який шарф подарувати Ірі. І виявилося, що цей шарф досі є. Це фантастика. Коли я дізнався, що Іра буде моєю співведучою у проекті «Місія: краса», то зрадів. Тому що я знаю цю людину. Вона дуже вихована, м’яка до якихось окремих меж. Потім, якщо ти щось не те зробиш, Ірочка за себе може постояти. І з нею цікаво», - розповів Сахтара.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ільяс Сахтара розповів «Зірковому шляху», як одягають ведучих на телебаченні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.04.2021 613
Еще материалы раздела «Суспільство»