<
НОВИНИ ДНЯ: Доведеться підвищити податки: на потреби армії потрібно ще 300 млрд грн — Гетманцев  Заборона публікацій судових рішень про мобілізацію і ухилянтів: ВР ухвалила скандальний закон у першому читанні  Росіяни зав'язли у вуличних боях за Вовчанськ та зазнали великих втрат, - Сирський  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червні  Інші правила. Як у США обиратимуть президента країни і які можуть бути сюрпризи  Мільйони людей стануть свідками рідкісного параду із шести планет: чи побачать його українці  Гідрометцентр попередив про дощі з грозами на Київщині: коли погіршиться погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.04.2021 546

Якою буде погода в Україні на Великдень

На Великдень, який святкується у неділю, 2 травня, в Україні прогнозується переважно тепла погода. На заході країни очікуються дощі і буде прохолодніше.

Про заявила заступник начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня, повідомляє РБК-Україна.

Як зазначила синоптик, на Великдень із заходу на схід буде проходити атмосферний фронт, і дощі пройдуть у більшості областей. "Але це такі більш літні дощі, з грозами", - сказала Голеня.

На заході України, який опиниться в зоні атмосферного фронту, очікується більш прохолодна погода - 10-16 градусів тепла.

На півночі України прогнозується до 18-19 градусів тепла. "А в південних, центральних та східних областях буде 22-23 градусів тепла", - повідомила синоптик.

Оценка материала:

5.00 / 1
Якою буде погода в Україні на Великдень 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.04.2021 546
Еще материалы раздела «Суспільство»