НОВИНИ ДНЯ: Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesarвсі новини дня
28.04.2021 972

В Україні ввели нові правила у роботі банків

Без дрібного шрифту в договорах. За новими правилами від 27 квітня 2021 року працюватимуть українські банки – набула чинності відповідна постанова НБУ.

Відтепер в угодах із клієнтами фінустанови мають розкривати всю інформацію про послуги які надають, повну вартість, умови можливої зміни відсоткової ставки чи інших платежів – і все це мають прописувати шрифтом не менше 11 друкарських пунктів.

Нові вимоги стосуються споживчих кредитів, депозитів, відкриття та ведення поточного рахунку. Забороняється банкам у договорі обмежувати право споживачів подати скаргу чи позов до суду – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні ввели нові правила у роботі банків 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
28.04.2021 972
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»