<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.04.2021 467

Канал «Україна» порадує глядачів прем’єрою нової мелодрами

У суботу, 1 травня, о 17:10 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної картини «Чесна гра» виробництва «Української Продакшн Студії» і каналу.

6089407fa1780_chesna_gra1_29.03.21

Стефа Полозова розривається між обов'язком і щастям. Вона давно заміжня, але це незвичайний шлюб – у ньому ніколи не було кохання. Багато років всі свої ніжні почуття Стефа віддавала двійнятам Ніні й Артему. Та раптова загибель матері стає для героїні початком складного шляху до себе і переосмислення минулого, сьогодення і майбутнього.

Однією з ключових тем у новій картині є непрості відносини між сестрами Стефою і Мартіною, яких втілили акторки Олена Радевич і Даша Трегубова.

«Мартіна – цікавий персонаж, – зізнається Даша Трегубова. – Вона непогана людина, яка періодично робить помилки. Вона росла в тіні впливової і дуже вимогливої матері. Ключовою помилкою в її житті стало те, що свого часу вона залишила дітей на піклування сестри і колишнього чоловіка і вирушила за своїм коханням. Але рано чи пізно ми всі свої помилки визнаємо, повертаємося і намагаємося вимолити прощення».

Досить неоднозначного героя – чоловіка головної героїні – зіграв популярний артист Михайло Хімічев, який добре знайомий глядачам каналу «Україна».

«Ярослав з тих людей, для яких кохання чи муза – це не жінка, а пані удача, – говорить Михайло Хімічев. – Але він не дрібний гравець, який програє гроші в казино, він ставить свою долю і життя на кін. Чим це для нього обернеться – побачимо вже скоро в ефірі каналу «Україна».

Також у картині знялися актори Артем Алексєєв, Олена Стефанська, Костянтин Косинський, Поліна Носихіна, Данило Шевченко, Данило Каменський, Анна Іванова, Юрій Кухаренко.

Режисер-постановник – Андрій Іванов. Оператор-постановник – Сергій Рябець. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Ірина Чемерис, Ірина Заря. Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалась компанія «Українська Продакшн Студія». Зйомки проходили в Києві та Київській області в кінці 2020 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» порадує глядачів прем’єрою нової мелодрами 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.04.2021 467
Еще материалы раздела «Афіша»