<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
05.05.2021 536

У Києві квітень виявився холоднішим за норму

За підсумками квітня, середньомісячна температура в Києві склала 8,0 градусів тепла. Це на 2 градуси нижче від кліматичної норми.

Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія в середу, 5 травня.

Зазначено, що найхолодніше було 8 квітня, коли мінімальна температура опустилася під ранок до мінус 0,5 градуса, а найтепліше - 30 квітня, коли максимальна температура піднялася до 22,0 градусів тепла.

Опадів випало близько до норми - 45 мм, що на 3 мм більше за середні багаторічні показники.

Раніше синоптики озвучили прогноз погоди на травень в Україні. Середньомісячна температура повітря очікується в межах 15-18 градусів, а в горах 11-13 градусів тепла. Це на 1-1,5 градуса вище від середніх багаторічних значень.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві квітень виявився холоднішим за норму 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
05.05.2021 536
Еще материалы раздела «Столиця»