<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
06.05.2021 573

"Укрпошта" втричі збільшила ліміт видачі готівки

З 5 травня "Укрпошта" збільшила ліміти на видачу готівки втричі. Відтепер ліміт видачі готівки з платіжної картки через POS-термінал складає від 50 грн до 15 тис. грн за одну операцію. Зняття готівки з карток безкоштовне.

Про це інформує пресслужба компанії.

За словами заступника генерального директора з розвитку мережі Дмитра Поліщука, "Укрпошта" входить у перелік семи найбільших компаній-екваєрів за кількістю POS-терміналів.

"На відміну від решти з цього списку, а це банки, POS-термінали Укрпошти розміщені в тому числі у відділеннях в невеликих населених пунктах з чисельністю від 2 тис. осіб, де немає банкоматів", - цитує пресслужба слова Поліщука.

У компанії зазначили, у січні-березні 2021 року послугою зняття готівки через POS-термінал клієнти скористалися понад 207 тис. разів на загальну суму 287 млн грн.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Укрпошта" втричі збільшила ліміт видачі готівки 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
06.05.2021 573
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»