<
НОВИНИ ДНЯ: "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.05.2021 1209

Телеведучий Максим Сікора відсвяткував другий день народження доньки

Популярний ведучий каналу «Україна» новин «Сьогодні» Максим Сікора в тісному сімейному колі відсвяткував день народження доньки Касії, якій виповнилося 2 роки.

5fe9be2fc76ad_06.05.21

Зірковий тато не зміг приховати свою велику радість і зробив щемний допис про це в Фейсбуці, в якому привітав доньку та вкотре освідчився в коханні своїй дружині Наталії.

«Нашій Касії – 2 рочки! Не знаю, чому ми так довго зволікали. Оленятко, Ти робиш цей світ кращим і світлішим! Рости на втіху, донечко! Дякую богові за той день, коли я зустрів Тебе Natasha Sikora.  Я Тебе кохаю!», – написав Максим Сікора.

Зважаючи на небезпеку вірусу сім’я не стала влаштовувати велике свято і відзначала вдома. Для іменинниці спекли торт, який прикрасили квітами та свічками. Касія їх охоче задмухувала і була дуже задоволена.

Максим Сікора з дружиною Наталією радіють дорослішанню доньки і помічають її перші маленькі успіхи. У свої 2 роки Касія проявляє інтерес до гітари, а також любить гратися з домашньою собакою Рембо.

Оценка материала:

5.00 / 1
Телеведучий Максим Сікора відсвяткував другий день народження доньки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.05.2021 1209
Еще материалы раздела «Афіша»