<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.05.2021 975

«Мені з тобою пощастило»: Анна Панова привітала чоловіка з Днем народження

Ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Анна Панова, яка нещодавно відсвяткувала третю річницю весілля, сьогодні має ще один прекрасний привід. 5 травня її чоловік Олександр Кам'янець відзначає День народження. Про це телеведуча написала в своїх соціальних мережах і розповіла про особливу рису характеру коханого.

60927402b2391_06.05.21

У зворушливому привітанні чоловікові Анна Панова відзначила його оптимізм і рішучий характер. Ведуча розповіла, що в складних життєвих ситуаціях Олександр не опускає руки, а швидко знаходить вихід. Тому вона може на нього завжди покластися.

«Знаєте притчу про жабку, яка впала в глечик з молоком? Могла б потонути, але почала щосили борсатися, збила масло - і вибралася живою і неушкодженою. Так ось, ця притча про мого Сашу! У критичній ситуації він, звичайно, переживає. Пару хвилин. А потім бере себе (і мене) в руки і знаходить рішення. У мене такої риси немає і не передбачається. Тому в критичній ситуації моя справа - перечекати пару хвилин. З Днем Народження, чоловік мій дорогий!», - написала Анна.

Також телеведуча зробила Олександру оригінальний подарунок, - картину сучасного українського художника Петра Лебединця, від якого він в захваті, оскільки захоплюється колекціонуванням живопису.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Мені з тобою пощастило»: Анна Панова привітала чоловіка з Днем народження 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.05.2021 975
Еще материалы раздела «Афіша»