<
НОВИНИ ДНЯ: Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.05.2021 718

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов допоміг відновити легендарну картину

Ведучий соціального ток-шоу «Говорить Україна», яке виходить у будні на каналі «Україна» Олексій Суханов, посприяв відновленню відомого полотна художника Людвіка Веселовського.

872442_5_w_590_06.05.21

Після трьох років копіткої роботи одеському художньому музею вдалося закінчити відновлення картини відомого художника Людвіка Веселовського «Христос і грішниця». Фінансову підтримку в реставрації надав ведучий каналу «Україна» Олексій Суханов.

За словами директора одеського музею Олександра Ройтбурда, реставратори планували завершити роботи за один рік, але на відновлення знадобилося більше часу.

Веселовський Людвік Романович (1851-1892) випускник Петербурзької академії мистецтв. У 1879 р за картину «Христос і грішниця» від Академії мистецтв Веселовський був удостоєний золотої медалі. Полотна Людвіка Веселовського зберігаються у багатьох європейських музеях.

Олексій Суханов відомий своєю пристрастю до живопису. У ведучого багата колекція картин не тільки українських, а й зарубіжних художників, яку він зберігає у Європі.

«Володіння колекцією, це не спосіб самоствердження, це відповідальність. Ти повинен не просто купити картину, але і зберегти її. Ти повинен нести за неї відповідальність, і це відрізняє колекціонера від банального скупника. У мене трепетне ставлення до мистецтва, і я поважаю працю художника», - розповів Суханов в одному зі своїх інтерв'ю.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов допоміг відновити легендарну картину 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.05.2021 718
Еще материалы раздела «Афіша»