<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Бізнес
Економіка
06.05.2021 546

МВФ чекає від України більшого прогресу в реформах

МВФ очікує більшого прогресу від влади України в проведенні реформ, які необхідні для завершення першого огляду кредитної програми і виділення наступного траншу.

Про це заявив в четвер, 6 травня, представник МВФ Джеррі Райс.

"На початку цього року ми в режимі відеозв'язку обговорили з українською владою прогрес в реалізації політичного курсу і реформ. Консультації були продуктивними. Але що стосується стану справ, потрібен більший прогрес для сприяння завершенню першого огляду в рамках програми", - сказав він.

За його словами, мова йде про "важливий пакет реформ для зміцнення процесу відновлення і зростання" української економіки.

"Програма спрямована не тільки на надання допомоги країні в нинішній кризі, а й на забезпечення податково-бюджетної стійкості в середньостроковій перспективі, збереження незалежності ЦБ, підтримку гнучкого валютного курсу і зміцнення фінансової стабільності. Важливим фактором, зокрема, є боротьба з корупцією, підвищення ефективності системи управління", - додав Райс.

Консультації між МВФ і Києвом з цих питань не припинятимуть, відзначили у Фонді.

Оценка материала:

5.00 / 1
МВФ чекає від України більшого прогресу в реформах 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
06.05.2021 546
Еще материалы раздела «Економіка»