<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.05.2021 573

Мама-рекордсменка: жінка народила одразу 9 дітей

Одразу 9 дітей народила жінка з африканської країни – 5 дівчат та 4 хлопчики.

Це більше, ніж очікувала, і мати, і лікарі. Під час УЗД нарахували лише сімох малюків, решту не побачили. Пологи проходили в Марокко. Породіллі зробили кесарів розтин. Немовлята нині в спеціальних камерах – їм контролюють температуру, рівень кисню та інші показники.

Народження дев’ятерні – надзвичайно рідкісний випадок. Раніше таке фіксували лише двічі: в Малайзії та Австралії. Тоді ніхто з малюків не вижив.

Халіма та її потомство почуваються добре. Через кілька тижнів вони поїдуть додому – розповіли в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Мама-рекордсменка: жінка народила одразу 9 дітей 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
07.05.2021 573
Еще материалы раздела «Суспільство»