<
НОВИНИ ДНЯ: Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платитивсі новини дня
Життя та Стиль
Події
07.05.2021 613

Українку не пустили на борт літака через жарт

Українку не пустили до літака через поганий жарт. У польському аеропорту Гданська під час огляду багажу жінка заявила, що везе бомбу.

Піротехніки прикордонної служби перевірили речі, утім нічого підозрілого не знайшли. Під час бесіди мандрівниця зізналася, що просто пожартувала.

Проте пасажирку, що мала летіти до Києва, зняли з рейсу та ще й оштрафували на 500 злотих, а це майже 3500 гривень – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Українку не пустили на борт літака через жарт 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
07.05.2021 613
Еще материалы раздела «Події»