<
НОВИНИ ДНЯ: Вчені майже розшифрували таємну мову орангутанів: що вони виявили – дослідження  Сі Цзіньпін заявив Путіну, що китайсько-російські зв'язки мають продовжуватись "поколіннями"  Чоловікам для перетину кордону знадобиться ще один документ. У ДПСУ розповіли деталі  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Бій на виснаження. Як Путін готується до затяжної війни та "мілітаризує" Росію  Перед вихідними в Україну увірветься довгоочікуване тепло  США мають не лише дозволити, а й заохотити до ударів по цілях в РФ, - Гельсінська комісіявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.05.2021 505

Сегодня на востоке, юге и в центре ожидается сильный порывистый ветер и грозы

Сегодня, 11 мая, будет бушевать непогода на востоке Украины – В Харьковской, Донецкой, Луганской областях, на юге – в Херсонской и Запорожской областях, в центре – Сумской и Полтавской областях: порывы ветра до 15-24 м/сек, возможны дожди и грозы.

На остальной части Украины 11 мая по прогнозу Sinoptik.ua температура воздуха от +19 до +23 градусов.

Непогода с грозами и ветром в восточном регионе задержится и на завтра, 12 мая. Циклон, хотя и ослабленный, продвинется к центру, принесет в среду дожди и на остальную часть страны. Температура упадет до +13…+14° С, на западе до +19° С.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сегодня на востоке, юге и в центре ожидается сильный порывистый ветер и грозы 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.05.2021 505
Еще материалы раздела «Суспільство»