<
НОВИНИ ДНЯ: Сі Цзіньпін заявив Путіну, що китайсько-російські зв'язки мають продовжуватись "поколіннями"  Чоловікам для перетину кордону знадобиться ще один документ. У ДПСУ розповіли деталі  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Бій на виснаження. Як Путін готується до затяжної війни та "мілітаризує" Росію  Перед вихідними в Україну увірветься довгоочікуване тепло  США мають не лише дозволити, а й заохотити до ударів по цілях в РФ, - Гельсінська комісія  Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.05.2021 785

Ведучі новин «Сьогодні» на каналі «Україна» розповіли, чому не дотримуються модних дієт

Кожен хоч раз, а особливо після святкових бенкетів та з наближенням пляжного сезону, замислювався про методи боротьби із зайвими кілограмами. Один з найпопулярніших, але найнебезпечніших для здоров’я – дієта. Телеведучі Анна Панова та Марина Кухар з власного досвіду знають, що підтримувати себе в гарній формі допомагає саме збалансоване харчування.

5ecd53ef0b260_11.05.21

«Втратити набрані за свята 2-3 кілограми нескладно, якщо протягом тижня відмовлятися від швидких вуглеводів, а вечерю замінити склянкою кефіру або овочевим салатом на оливковій олії. І не потрібно мучити себе дієтами! Різкі обмеження після "харчового розгулу" - суцільний стрес», - зазначила Анна Панова.

Важливо навчитись прислухатись до потреб свого організму. Так Марина Кухар змогла вивести для себе кілька простих правил у харчуванні, які поступово перетворились на звички. Оскільки ведуча ранкових випусків новин прокидається вдосвіта – зізнається, що категорично не може снідати. Тому знайшла спосіб, як менше шкодити організму улюбленою ранковою кавою. Спосіб простий – чайну ложку чорного тмину запити склянкою води. Можна вживати впродовж місяця, потім пару місяців перерва.

«Ще одна з корисних звичок – відмовитися від м’яса – повністю чи частково, це вже як кому до вподоби. Я їм справді багато овочів та фруктів. А ще сезонні ягоди, сири та кисломолочні продукти – завжди під рукою замість перекусів. Щодо способу приготування - страви краще запікати, аніж смажити», - розповіла Марина Кухар.

Ведучі переконані, що найважливіше у формуванні раціону - піклуватись про своє здоров'я. Виснаження дієтами, як і переїдання - нікому не підуть на користь.

«Я ніколи не сиділа на дієтах. Безумовно, потрібно любити своє тіло навіть із зайвими кілограмами. Але якщо ми себе любимо, то насичуємо свій організм корисними продуктами і не забуваємо про фізичні навантаження», - поділилась Анна Панова.

Марина Кухар додає, що все, що ми робимо, має дарувати задоволення. І їжа в першу чергу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучі новин «Сьогодні» на каналі «Україна» розповіли, чому не дотримуються модних дієт 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.05.2021 785
Еще материалы раздела «Суспільство»