<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.05.2021 526

«Ранок з Україною»: експерт розповіла, як правильно організувати простір

Виявляється, існує ціла наука, як правильно організувати собі комфортний простір. І насамперед треба зрозуміти, що у ньому зайве. Ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман і Анатолій Анатоліч з’ясували, як зрозуміти, що з цією річчю давно пора попрощатись, і за якою спеціальною технікою складати одяг, щоб він займав удвічі менше місця в шафі.

До прибирання можна ставитися буденно, а можна – як до впорядкування свого ідеального простору.

«Якісне вологе прибирання неможливе у безладі, тому перш ніж приступати до прибирання, нам потрібно навести лад і позбутись тих речей, які вже не потрібні, – розповідає організатор простору Дана Кондревич у програмі «Ранок з Україною». – Потрібно позбутись пакетів і упаковок, усіх тих речей, які ви не носили рік і більше, навіть тих, які вам сильно подобаються».

Їх можна віддати родичам чи на благодійність. А те, що носите – навчіться складати простим способом.

«Наприклад, щоб правильно скласти футболку, слід згорнути її у прямокутник, умовно поділити на 3 частини і скласти втроє. Джинси взагалі мають висіти на вішаках, але не завжди у всіх ширина штанги чи гардеробної це дозволяє. Тому слід скласти їх навпіл, умовно поділити на три частини, згорнути і сховати штанини у кишеньки», – радить експерт.

До того ж, у сучасних органайзерах можна розмістити речі так, щоб зручно було їх діставати навіть зсередини. Бажано, щоб вони були з пружними стінками, тоді конструкція триматиме форму. А от органайзери для пальт, курток, ковдр обирають залежно від того, куди саме будуть ховати речі на літо. Вони можуть бути з текстилю, вакуумні, з вішаками та у вигляді короба. Звісно, найбільше речей вміщається у вакуумні, та мінус у тому, що пальта можуть там зіпсувати форму.

Але не менше місця, ніж одяг, займає взуття. І зберігати його у звичайних коробках геть не раціонально, запевняє експерт.

«Ці коробки займають дуже багато місця, вони можуть мати різну довжину та висоту, а за рахунок такої різниці розміру – неможливо скласти компактно, – коментує організатор простору Дана Кондревич в ефірі каналу «Україна». – Є хороші органайзери для зберігання взуття».

Облаштуйте свій простір і здивуєтеся, наскільки вам стане комфортніше.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: експерт розповіла, як правильно організувати простір 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.05.2021 526
Еще материалы раздела «Суспільство»