<
НОВИНИ ДНЯ: Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібновсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
13.05.2021 715

Канал «Україна» покаже прем’єру детективної мелодрами «Врятувати Віру»

У понеділок, 17 травня, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 16-серійного фільму «Врятувати Віру» виробництва кінокомпанії «Київтелефільм». Головні герої історії – подружжя Віра та Віктор Новікові. Здавалося б, у них прекрасна любляча сім'я, але напередодні 10-річчя весілля низка трагедій, таємниць минулого і шантаж ділять життя героїв на до і після.

609bc74376313_vriatuvaty_viru1_13.05.21

Віра та Віктор святкують новосілля. До них повинна прийти сестра Віри – Ніна зі своїм нареченим, Ігорем. Але Ніну в цей вечір знаходять мертвою на вулиці. В цей же час у місто повертається Валентин, який 4 роки тому був нареченим Ніни. Тоді Віра дізналась, що він торгує наркотиками, і дала свідчення проти нього. Тепер Валентин сповнений бажання помститися Вірі й Ігорю, який вкрав у нього кохану.

«У нас достатньо заплутаний сценарій, величезна кількість персонажів, і тим цікавіше буде глядачам розплутувати цю головоломку. Причому, сценарій прописаний так, що поступово в сюжеті розгортається одразу кілька любовних трикутників, що перетікають один в одного, – розкриває деталі сюжету режисер-постановник картини Олександр Ітигілов. – Наше нове кіно досить динамічне, насичене подіями, і ми дуже старались розповісти цю історію в максимальних фарбах, аби глядачі змогли поспівпереживати нашим персонажам і відчути їхні емоції».

За словами режисера, головна героїня Віра – це певний збірний образ жінки середніх років. На тлі проблем, які приходять в життя героїні, у неї починаються непорозуміння з чоловіком Віктором. Цим спробує скористатись ефектна адвокат на ім'я Ельза, роль якої втілила акторка Юлія Такшина.

«Це дуже цікава роль. Ельза – розумна жінка, яка прекрасно знає, чого хоче, і завжди досягає цього, – каже Юлія Такшина. – Під час роботи над цим проєктом я вперше знімалась у справжній в'язниці. На щастя, вона вже не працює, але енергетика і все, що супроводжує це місце, там було. По-перше, там дуже холодно, по-друге, погода була примхливою, як ніколи – ми заходили в кадр, коли яскраво світило сонце, а закінчували сцену сильним снігопадом. Проте в мене були чудові партнери, група і прекрасний режисер».

Також у фільмі глядачі побачать акторів Олену Веліканову, Олексія Зубкова, Романа Полянського, Олександра Тютіна, Наталію Батрак, Михайла Хімічева, Вікторію Полторак, Артема Григор'єва, Аліну Гросу, Еліну Липову, Іллю Ісаєнка та ін.

Оператор-постановник – Андрій Шкір. Продюсер – Валентин Опалєв. Зйомки проходили в Києві та Київській області цього року.

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» покаже прем’єру детективної мелодрами «Врятувати Віру» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
13.05.2021 715
Еще материалы раздела «Афіша»