НОВИНИ ДНЯ: Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 рокувсі новини дня
Політика
Росія
14.05.2021 570

Путін прокоментував справу проти Медведчука

Президент Росії Володимир Путін, коментуючи рішення суду про домашній арешт нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука, заявив про "зачистку політичного поля" в Україні.

Про це він сказав на нараді з постійними членами Ради безпеки країни в п'ятницю, 14 травня.

За його словами, в Україні "схоже, тепер всіх, хто працює з РФ, будуть притягувати до відповідальності".

Він зазначив, що Росія буде змушена реагувати на дії влади України, спрямовані на зачистку політичного простору від сил, зацікавлених у співпраці з РФ.

При цьому він заявив, що реакція на подібні дії з боку країн Заходу відсутня.

"Зараз, як відомо, там відбувається абсолютно очевидна зачистка політичного поля. Закриваються загальнонаціональні засоби масової інформації. І нічого, наші партнери західні ніяк на це не реагують, якщо не сказати, що вони підтримують рішення подібного роду... Рішення явно політичні і виборчі, спрямовані тільки на одне - зачистити політичне поле від тих сил, які виступають за мирне вирішення кризи на південному сході України, на Донбасі, і за добросусідські відносини з Росією", - сказав Путін.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін прокоментував справу проти Медведчука 5.00 5 1
Політика / Росія
14.05.2021 570
Еще материалы раздела «Росія»