НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
17.05.2021 567

На станції київського метрополітену "Льва Толстого" серед ночі знесли МАФи

Таким підземний перехід біля станції метро "Льва Толстого" в Києві ви точно не бачили.

У ніч на суботу там розібрали численні торгові точки. У місці, де завжди велася жвава торгівля, залишилися працювати лише деякі МАФи, повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Боротьба з МАФами в столиці ведеться не перший рік і масштабно. Нещодавно комунальники розібрали конструкції на метро "Либідська".

Наприкінці квітня знесення МАФів на Регенераторній перейшло в сутички з поліцією – підприємці не давали розбирати торговельні точки, але все ж зупинити знесення не змогли.

Оценка материала:

5.00 / 1
На станції київського метрополітену "Льва Толстого" серед ночі знесли МАФи 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
17.05.2021 567
Еще материалы раздела «Столиця»