<
НОВИНИ ДНЯ: Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщовсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.05.2021 1111

Вагітна школярка у ток-шоу «Говорить Україна» назве ім’я хлопця, якого звинувачує у ґвалтуванні

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у понеділок, 17 травня, розкриються подробиці шокуючої історії, яка трапилася на Дніпропетровщині.

61140-429978_18.05.21

Односельці помітили, що 15-річна Олена з багатодітної сім’ї стрімко почала набирати вагу і у дівчини збільшився живіт. Сільський сімейний лікар приїхав до дівчини з тестом на вагітність. Вже за кілька хвилин підозри місцевих мешканців підтвердили дві смужки. Мати школярки запевняє, що про вагітність навіть не здогадувалася, а змін у зовнішності доньки не помічала. Кого дівчина назве батьком своєї майбутньої дитини, та що сталося у шкільному туалеті, стане відомо у студії ток-шоу.

Олена з багатодітної родини. Один з її братів, 7-річний Михайло, від народження має ваду зору. У нього зрослися повіки, які ще у віці 3-х років потрібно було прооперувати. Дівчина допомагає мамі по господарству та доглядає за молодшими дітьми, тому часом змушена пропускати заняття у школі. Батько дітей не живе з ними через постійні сварки з дружиною. Конфлікти дорослих стали причиною візитів до їхнього будинку поліції, в наслідок чого сім’я стоїть на обліку у соцслужбі. Тому, коли мама Олени дізналася, що донька вагітна, то не стала здіймати галасу, не дивлячись на те, що дівчина розповіла, що її зґвалтували.

«Після того, як до нас завітав сімейний лікар, до мене зателефонували із соціальної служби, та сказали, що у мене, після того, що трапилося вилучать усіх дітей! Через те, що я боюсь втратити їх, я не писала заяву до поліції! Бо боюсь, що залишуся сама», - говорить мама Олени на каналі «Україна».

Яку історію розповіла вагітна Олена журналістам ток-шоу «Говорить Україна», хто вночі приходив до її родини додому, та що чекає на школярку після програми, стане відомо на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Вагітна школярка у ток-шоу «Говорить Україна» назве ім’я хлопця, якого звинувачує у ґвалтуванні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.05.2021 1111
Еще материалы раздела «Афіша»