<
НОВИНИ ДНЯ: Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 квітня-5 травня 2024 року  Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітня  В Україні заблокували понад 2500 сайтів онлайн-казино, - Офіс генпрокурора  В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: що треба знати водіямвсі новини дня
Політика
Світ
18.05.2021 509

Білорусь почала раптову перевірку боєготовності ракетних військ

Міністерство оборони Білорусі оголосило про початок раптової перевірки бойової готовності ракетних військ. В рамках перевірки буде задіяно близько 100 одиниць техніки та понад 500 військовослужбовців.

Про це йдеться у заяві білоруського Міноборони в Telegram-каналі.

До перевірки боєготовності, як розповіли в оборонному відомстві Білорусі, буде залучено військові частини та підрозділи комплексів тактичних ракет "Точка-У", реактивних систем залпового вогню "Полонез", "Смерч" та "Ураган".

"Після виконання підготовчих заходів військові частини та підрозділи вирушать на полігони для виконання навчально-бойових задач. Завершиться перевірка контрольними заняттями із завдання ракетних ударів", - заявили в Міноборони.

Оценка материала:

5.00 / 1
Білорусь почала раптову перевірку боєготовності ракетних військ 5.00 5 1
Політика / Світ
18.05.2021 509
Еще материалы раздела «Світ»