<
НОВИНИ ДНЯ: Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.05.2021 567

Тест-драйв від господаря Білого дому – Байден випробував новий електропікап

Президент США Джо Байден випробував новий електромобіль на заводі в Мічигані. Йдеться про ще не випущену в маси модель F-150 Lightning від компанії Ford, яка виробляє автомобілі з 2011 року.

60a4e739c429d_20.05.21_1

Байден відвідав складальний завод Ford в Дірборні, а потім несподівано зробив зупинку на випробувальному підприємстві – повідомили у новинах «Сьогодні» на телеканалі «Україна».

Пікап може проїхати на одному заряді майже 500 кілометрів і розганяється до 97 км/год за 4,4 секунди. Байден сказав, що машина виявилася швидкою, і що він купив би собі таку. Також американський президент додав, що США націлені на світове лідерство у виробництві електромобілів.

Очікується, що продажі Ford F-150 Lightning почнуться у США в першій половині 2022 року.

Не обійшлося і без політичних питань. Але Байден почав жартувати, коли журналісти дізнавалися, чи можна поговорити про Близький Схід:

- Пане президенте, а можна швидкий питання про Ізраїль, поки ви не поїхали?

- Ні, не можна! Якщо тільки ви не станете перед машиною, коли я даю газу. Жартую. 

Оценка материала:

5.00 / 1
Тест-драйв від господаря Білого дому – Байден випробував новий електропікап 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
20.05.2021 567
Еще материалы раздела «Суспільство»