<
НОВИНИ ДНЯ: Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОПвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.05.2021 519

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DOROFEEVA зізналася, як змінилися її стосунки з чоловіком

Співачка DOROFEEVA у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіла про сварки з чоловіком.

image_20.005.21

Співачка DOROFEEVA вже 6 років щасливо заміжня за співаком Володимиром Дантесом, і, за її словами, їхні стосунки зараз менше нагадують італійську родину.

«Ми стали ще ближче. Ми навіть з'ясовуємо стосунки вже взагалі по-іншому. Так, ми можемо покричати трішки. Але все-таки роки, і мудрість, напевно, приходить поступово. Вже немає оцього - я на зло піду в іншу кімнату ночувати, щоб тобі було неприємно. Тобто ми цим не займаємося вже», - говорить DOROFEEVA на каналі «Україна».

Стосунки у співачки зі свекрухою теж прекрасні.

«Жодного разу в житті ніякого докору не було. Вона потім каже: «Ти бачиш, якого я тобі чоловіка віддала». Тобто вона жартує. Вона свята свекруха. Навіть з перебором в інший бік. Вона не подзвонить зайвий раз. Кажу: «А коли ви приїдете взагалі?». Вона відповідає: «Так, добре, заїду», - розповіла зірка на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DOROFEEVA зізналася, як змінилися її стосунки з чоловіком 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.05.2021 519
Еще материалы раздела «Афіша»