<
НОВИНИ ДНЯ: Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Україні  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо Українивсі новини дня
Політика
Росія
20.05.2021 495

"Газпром" відмовився назвати терміни добудови "Північного потоку-2" після скасування санкції США

У російському холдингу "Газпром"відмовилися назвати терміни реалізації проекту трубопроводу" Північний потік-2" після скасування санкцій США проти оператора Nord Stream 2 AG. У монополіста підкреслили, що на цей впливає багато інших факторів.

Про це заявила глава експортного підрозділу "Газпрому" Олена Бурмістрова, передає Reuters.

У "Газпромі "зазначили, що не готові зараз обговорювати терміни добудови "Північного потоку-2" і введення його в експлуатацію. "Вони залежать від великої кількості факторів, включаючи погоду", - уточнила представник холдингу.

Вона також повідомила, що компанія відмовилася від будівництва газопроводу в Індію. Коментуючи проект трубопроводу до Японії Бурмістрова зазначила, що така можливість розглядається, але перевага буде віддаватися СПГ (зрідженому природному газу).

Нагадаємо, Держдеп США надав Конгресу звіт про компанію і судна, що беруть участь в Nord Stream 2. Комітет Сенату США з міжнародних справ заявив, що рішення адміністрації не вводити санкції проти оператора проекту є як мінімум помилковим.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Газпром" відмовився назвати терміни добудови "Північного потоку-2" після скасування санкції США 5.00 5 1
Політика / Росія
20.05.2021 495
Еще материалы раздела «Росія»