<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт супу-пюре з цвітної капусти з вершками  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Мікрокредити. Як скористатися чужими грішми, не потрапивши в борговий зашморг  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  Зеленський знайшов посаду Залужному: де і ким працює колишній головком ЗСУ  Легалізація криптовалюти. Які країни узаконили цифрові гроші та яка ситуація в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.05.2021 587

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Колишня дружина Андре Тана розповіла, як вони поділили майно після розлучення

Колишня дружина дизайнера Андре Тана Аліна Харечко у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіла, коли відбулося їхнє розлучення.

Бізнесвумен Аліна Харечко поділилася подробицями свого приватного життя після розлучення із відомим дизайнером Андре Таном. За озвученою дизайнером версією, причиною розставання став бізнес.

«Напевно, це правда. Тому що ми працювали разом з Андрієм 10 років. І, звичайно, ми бізнес переносили додому і обговорювали його там. Коли дві сильні людини в бізнесі зустрічаються, це досить складно. Я думаю, це причина розлучення», - поділилася екс-дружина дизайнера і додала, що вони вже півроку розлученні.

Аліна зізналася – з розділом майна ніяких проблем не було.

«Він залишив собі квартири, які у нього були в центрі Києва, віддав нам з Сонею будинок, і, в принципі, все чудово. Ми розмовляли з донькою, ми пояснювали. Максимально намагаємося, щоб дочка була з татом. Ось зараз я на світському заході, і він мені дозволив тут потанцювати, і подивитися концерт, а сам малює з донькою, - розповіла Аліна Харечко і зізналася, її серце зараз вільне. - Так, і я не збираюся його нікому віддавати. Тому що мені здається правильним проаналізувати минуле, не стрибати в відносини, зрозуміти, що було не так, у чому були помилки».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Колишня дружина Андре Тана розповіла, як вони поділили майно після розлучення 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.05.2021 587
Еще материалы раздела «Суспільство»