<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Росія
25.05.2021 617

На Навального завели третю кримінальну справу

У Росії слідчі порушило третю кримінальну справу стосовно опозиціонера Олексія Навального. Цього разу - про образу судді.

Про це повідомляє Интерфакс з посиланням на адвоката Навального Ольгу Михайлову у вівторок, 25 травня.

"Наразі відносно Навального розслідується три кримінальні справи, останнє було порушено за статтею про неповагу до суду, що виразилося в образі судді. За всіма кримінальними справами Навальний проходить в якості підозрюваного", - сказала вона.

Відносно Навального також розслідуються справи про розкрадання пожертв заснованому ним Фонду боротьби з корупцією (ФБК) і створенні некомерційної організації, що зазіхає на особистість і права громадян.

Навальний підозрюється в образі судді Віри Акімової, яка визнала опозиціонера винним у наклепі на ветерана.

Сам Навальний підтвердив у Facebook, що напередодні до нього приходив "слідчий з особливо важливих справ Головного слідчого управління Слідчого комітету Росії", який повідомив його про розслідування трьох кримінальних справ. За його словами, розслідуванням справ займається 21 слідчий.

У пості зазначено, що слідчий не пояснив Навальному, як саме він образив суддю.

"Так що не думайте, що я тут просто сиджу в камері, п'ю чай і байдикую. Мій потужний злочинний синдикат зростає. Я роблю все більше злочинів. Все більше і більше слідчих зайняті мною, а не такою нісенітницею, як вбивства, грабежі і викрадення людей", - написав Навальний.

Оценка материала:

5.00 / 1
На Навального завели третю кримінальну справу 5.00 5 1
Політика / Росія
25.05.2021 617
Еще материалы раздела «Росія»