<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великденьвсі новини дня
Політика
Україна
25.05.2021 522

Таран пояснив необхідність нацопору

Міністр оборони Андрій Таран прокоментував внесення президентом законопроектів про основи національного опору і збільшення чисельності ЗСУ.

Про це повідомляє прес-служба відомства у вівторок, 25 травня.

"Ідея національного опору є невід'ємною складовою заходів комплексної оборони України. Активне залучення громадян до організації військової безпеки, забезпечення суверенітету і територіальної цілісності держави, передбачено в законодавчих ініціативах глави держави, дозволяє посилити стійкість України", - заявив Таран.

За його словами, законопроект Про основи національного опору дозволяє "значно посилити здатність країни до оборони і створює необхідні передумови для якнайшвидшої імплементації в життя стратегії воєнної безпеки".

Відзначається, що в разі прийняття законопроектів з'являться передумови до організації стримування противника, які змусять його припинити агресію проти України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Таран пояснив необхідність нацопору 5.00 5 1
Політика / Україна
25.05.2021 522
Еще материалы раздела «Україна»