<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми  Чи вплине зустріч Путіна і Сі на позицію України щодо перемовин: у НАТО зробили жорстку заяву  Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заявувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
25.05.2021 842

Григорій Герман поділився рецептом легкої та корисної запіканки з кабачками та сиром

Весна та літо – сезон овочів та легких страв на їхній основі. Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман поділився власним рецептом кабачкової запіканки, яка стане найкращою варіацією вашої вечері.

24519652_25.05.21

Для приготування запіканки за рецептом Григорія Германа знадобляться:

Кабачки або цукіні – 1 кг

Ріпчаста цибуля – 2 шт.

Вершкове масло – 2 ст.л.

Твердий сир – 150 г

Вершки – 100 мл

Куряче яйце – 4 шт.

Кукурудзяний крохмаль – 2 ч.л.

Гірчиця – 1 ст.л.

Часник – 1 зуб.

Сіль і спеції за смаком

На пательні розігріти суміш вершкового масла і олії. Тим часом нарубати кабачки кубиками та подрібнити цибулю. Спершу на пательню відправити цибулю, коли вона стане золотавого кольору, додати кабачки. Подрібнити часник і відправити до овочів.

Поки кабачки готуються, можна зробити особливу заливку. Збити яйця з вершками до однорідної маси. Додати крохмаль, гірчицю, сіль і мелений перець. Добряче збити вінчиком.

Коли кабачки стануть ледь золотавого кольору, викласти їх у форму для запікання і, помішуючи, залити яєчно-вершковою заливкою. Сир натерти і вмішати у страву. Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин. Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 1
Григорій Герман поділився рецептом легкої та корисної запіканки з кабачками та сиром 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
25.05.2021 842
Еще материалы раздела «Афіша»