<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд затвердив умови додаткової відпустки військовим за знищену російську техніку  Ураження корабля "Циклон": в РФ не залишилося носіїв "Калібрів" в Криму  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Телефонна поліція та заборона розлучень: нові "драконівські" закони Кім Чен Ина  Чи можуть поліцейські роздавати повістки військовозобов'язаним: відповідь глави Нацполіції  Міноборони пояснило, коли "Резерв+" можна буде пред'являти при перетині кордону  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літовсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
25.05.2021 553

«Ранок з Україною» зібрав корисні поради, як організувати простір у ванній кімнаті

Маленька ванна кімната тепер не перешкода для зберігання всіх засобів особистої гігієни. У цьому допоможуть міні-комод, конструкція під раковину та органайзер для порошку. Ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч розповіли, які девайси допоможуть збільшити простір у ванній кімнаті.

5d77baf0cafda_ranok_1000x590_25.05.21

Шампуні, креми, дезодоранти, гелі для душу, рушники, пральний порошок – все це зберігають господині у ванній кімнаті. Та саме тут сховати таку силу-силенну речей найскладніше. Перше, що слід зробити, щоб упорядкувати хаос – поділити ванну кімнату на зони.

«Зона душу та ванни, зона для підготовки прання і зона для прибирання будинку, також у цій зоні ми можемо зберігати косметичні засоби, запаси», – коментує організаторка простору Дана Кондревич в ефірі каналу «Україна».

Крок другий – зібрати всі речі з ванної і провести ревізію. Слід позбутись тих засобів, якими ви давно не користувались, які вам не підійшли або у них закінчився термін придатності. Далі всі засоби розділити на категорії і розкласти в окремі органайзери. Всі дублікати можна викласти окремо на поличку або в органайзер для запасів.

Та не забувайте найголовніше правило – всі поверхні мають бути максимально вільними.

«Ті засоби, якими ви протягом дня користуєтесь дуже часто, перелити в дозатори – вони є для рідкого мила, для обличчя, для тіла. Перелити і залишити декілька біля раковини. Їх має бути не багато – бажано на одну особу 2 шт. Все інше слід розкласти в органайзери та сховати у шухлядки», – радить експерт.

Якщо у вас немає комода або в ньому мало додаткових поличок, на допомогу прийде органайзер у вигляді міні-комода. У ньому можна зберігати дрібні речі: ватні палички, прикраси та засоби особистої гігієни.

«Він використовується у зоні під раковиною, якщо у вас там знаходиться 1 поличка і вона дуже висока або вузька, і ви хочете заповнити весь простір. Вони бувають різних розмірів за шириною та висотою, тож ви можете підібрати той, який підійде саме вам», – розповідає організаторка простору у програмі «Ранок з Україною».

Усі бачили в кіно або в журналах, як у дівчат увесь обідок ванни заставлений різноманітними пляшечками – так робити не треба. Доглядову косметику краще зберігати в кутовому органайзері. Туди слід складати лише ті засоби, якими ви користуєтесь найчастіше, і закріпити органайзер до стіни.

Для рушників також  є спеціальний органайзер. Для зручності треба скласти рушник у прямокутник, далі – ще вдвоє і перекласти в органайзер. Зберігати рушники на гачках або сушарках можна лише ті, якими нещодавно користувались.

Також є спеціальний органайзер під засоби для прання – таке відерце, куди можна засипати порошок або капсули. Завдяки цьому ви завжди знатимете, скільки порошку у вас залишилось, і позбудетесь зайвого бруду, який залишається від порошку в упаковці. А ще цей органайзер легко поміститься в кутку.

Отже, якщо хочете впорядкувати простір у ванній кімнаті, зверніть увагу на спеціальні органайзери.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною» зібрав корисні поради, як організувати простір у ванній кімнаті 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
25.05.2021 553
Еще материалы раздела «Афіша»