<
НОВИНИ ДНЯ: Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехіївсі новини дня
Бізнес
Економіка
26.05.2021 804

ЗМІ назвали суму контракту АвтоКрАЗу для армії США

Український автовиробник АвтоКрАЗ підписав трирічний контракт на поставку вантажівок для армії США на $53 млн.

Про це повідомляє видання Кременчук оперативний у середу, 26 травня.

Зазначено, що замовником виступила компанія US21 Inc зі штату Вірджинія, яка регулярно здійснює поставки для американського уряду, Міністерства оборони та інших державних установ США.

Відзначається, що, судячи з усього, американці мають намір закупити вантажівки КрАЗ-5233ВЕ Спецназ. Це сучасні армійські бортові вантажівки, які поставили на конвеєр ще в 2008 році. Машина здатна брати на борт 6 тонн вантажу, на шосе може розігнатися до 120 км/год.

За даними ЗМІ, в 2014 році КрАЗ-Спецназ коштував близько $52 тисяч. З урахуванням загальної суми контракту в $53 млн, можна припустити, що США закупить близько 1000 вантажівок.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗМІ назвали суму контракту АвтоКрАЗу для армії США 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
26.05.2021 804
Еще материалы раздела «Економіка»