<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
27.05.2021 505

Пиріг з кропивою та фетою: оригінальний рецепт від ведучого каналу «Україна» Григорія Германа

Ведучий «Ранку з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман поділився рецептом унікальної страви з кропиви. Відомий кулінар запевняє – цей відкритий закусочний пиріг стане вашим фаворитом! Ба більше, готується страва всього за 15 хвилин і зможе замінити вам сніданок, обід або вечерю.

60ae30660de12_1_27.05.21

Для приготування особливого пирога за рецептом Григорія Германа знадобляться:

Тісто пісочне – 400 г

Масло вершкове – 100 г

Кропива – 120 г

Мигдаль – 40 г

Фета – 200 г

Яйце – 2 шт.

Сметана – 200 мл

М’ята – 1 пучок

Розігріти на пательні шматочок вершкового масла. Тим часом за допомогою блендера подрібнити мигдаль або волоський горіх. Нарізати кропиву та м’яту, протушкувати зелень на розігрітій пательні. До готової зелені додати шматочки фети.

Яйця і сметану змішати до однорідного стану. Пісочне тісто розкатати тонким шаром і викласти у форму для запікання. Виступаючі бортики обрізати. На тісто висипати горіхи, далі викласти начинку з кропиви і фети та залити сметанно-яєчною сумішшю.

Запікати в духовці при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин. Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 1
Пиріг з кропивою та фетою: оригінальний рецепт від ведучого каналу «Україна» Григорія Германа 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
27.05.2021 505
Еще материалы раздела «Афіша»