<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: хто може виїхати за кордон і що для цього потрібно  У Трампа згадали про Україну при формуванні президентської програми нацбезпеки  На початку тижня в Україні стане ще холодніше: прогноз погоди на 13 травня  Україну накриє похолодання, місцями дощитиме: прогноз на початок тижня  В Україні у понеділок до +14°, подекуди - невеликий дощ  Синоптики розповіли про погоду на робочий тиждень в Україні  На Україну чекають заморозки: прогноз погоди на 13 травня всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
27.05.2021 533

«Українська пісня року»: Віталій Козловський пригадав перший поцілунок

20 червня глядачі каналу «Україна» побачать прем'єру концерту «Українська пісня року 2020» за участі найпопулярніших артистів країни. За лаштунками національної премії зірки охоче ділились новинами зі свого життя та приємними спогадами з минулого. В інтерв’ю каналу «Україна» співак Віталій Козловський відверто розповів про перші почуття та поцілунки в дитячому таборі.

maxresdefault_27.05.21

Як і багато дітлахів, майбутній артист також проводив літні канікули в дитячому таборі. В одному з таких, у Карпатах, Віталій познайомився з дівчиною на ім’я Світлана.

«Дуже цікаво, як у неї склалося життя. Тому що це були перші поцілунки, перші обійми, перші танці до 4 години безперестанку. Причому неважливо, яка це була музика – швидка чи повільна, ми просто танцювали разом. Після табору ми ще може півроку спілкувались телефоном, а потім, оскільки жили в різних містах, загубились. Більше ми з нею не перетинались», – зізнався Віталій Козловський на зйомках концерту «Українська пісня року 2020».

Як повідомлялося раніше, ведучими пісенного шоу стали Олег Винник і Михайло Поплавський. Крім Віталія Козловського, також на концерті запалять Наталія Могилевська, Олег Винник, DZIDZIO, Михайло Поплавський, Артем Пивоваров, Ірина Федишин, GENA VITER, GROSU, Павло Зібров, Наталія Бучинська, Алла Кудлай, Степан Гіга та багато інших.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Українська пісня року»: Віталій Козловський пригадав перший поцілунок 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
27.05.2021 533
Еще материалы раздела «Афіша»