<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.05.2021 593

Україну сьогодні накриють грози, град і шквальний вітер

В Україні у п'ятницю очікуються грози, у північних і центральних областях в окремих районах град та шквали до 20 м/с.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

"28 травня в Україні, крім заходу, грози (на півдні та сході місцями), вдень у північних, більшості центральних областей в окремих районах град та шквали 15-20 м/с", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Київщині 28 травня грози, вдень місцями по області град та шквали 15-20 м/с. (I рівень небезпечності, жовтий).

Водночас у Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Запорізькій, Тернопільській областях та в Криму переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україну сьогодні накриють грози, град і шквальний вітер 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.05.2021 593
Еще материалы раздела «Суспільство»