<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  США і Китай можуть закінчити війну в Україні – Зеленський  Закінчити війну перемогою та піти: соратник Зеленського розповів про мрію президента  Лимонади, смузі та мохіто: 5 рецептів прохолодних напоїв для спекотного літа  На Марсі сфотографували «шрам» завдовжки 600 км  У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо Українивсі новини дня
Політика
Україна
01.06.2021 539

Росія завозить на Донбас нове артилерійське та стрілецьке озброєння, - розвідка

Українська розвідка зафіксувала, що Росія продовжує постачати на окупований Донбас нові партії озброєння та боєприпаси свого виробництва. Росіяни посилюють бойові можливості своїх окупаційних сил на Донбасі.

Про це повідомило Міністерство оборони України.

За інформацією розвідки, Росія постачає на окуповані території Донецької та Луганської областей артилерійське та стрілецьке озброєння, а також боєприпаси. Партії озброєння завозяться на окупований Донбас через непідконтрольну Україні ділянку українсько-російського кордону.

"Водночас під керівництвом військових інструкторів ЗС РФ проводилась підготовка найманців для комплектування розвідувально-диверсійних груп, снайперських та саперних підрозділів", - додали в Міноборони.

Також окупаційні війська на Донбасі мінують прилеглу до лінії фронту територію. Для цього застосовуються заборонені міжнародними конвенціями міни російського виробництва.

"Це створює додаткову небезпеку для цивільного населення", - наголосили у міністерстві.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія завозить на Донбас нове артилерійське та стрілецьке озброєння, - розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
01.06.2021 539
Еще материалы раздела «Україна»