<
НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 1 – 7 липня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Кримувсі новини дня
Політика
Україна
03.06.2021 526

Зеленський зустрівся із сенаторами США

«Північний потік-2» – потужна зброя в руках агресора і зупинити його добудову можуть лише Сполучені Штати і Джо Байден особисто – про це президент Зеленський сказав на зустрічі з сенаторами США.

df1d2b0-1_03.06.21

Глава держави нагадав, що запуск цього газопроводу позбавить Україну грошей необхідних для зміцнення армії, яка сьогодні захищає усю Європу – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«Зупинити «Північний потік-2» – це не просто енергетична безпека, про яку всі дипломати і всі політики говорять. Це – окрема потужна зброя Російської Федерації і, яку сьогодні Росії дають просто в руки. Як ми можемо захиститись від Росії? Відповідь дуже проста – не давати зброю ворогу», – зазначив президент України Володимир Зеленський.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський зустрівся із сенаторами США 5.00 5 1
Політика / Україна
03.06.2021 526
Еще материалы раздела «Україна»