<
НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 1 – 7 липня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Кримувсі новини дня
Політика
Україна
03.06.2021 498

На Донбасі з'являться території з особливими умовами для інвесторів, - Резніков

Українська стратегія відновлення Донбасу передбачає створення територій пріоритетного розвитку. На них діятимуть особливі умови для інвесторів.

Про це заявив віце-прем'єр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков на вебінарі, присвяченому українській стратегії щодо Донбасу.

Зокрема, він зазначив, що вже розроблено Стратегію економічного розвитку Донецької та Луганської областей - йдеться про створення поясу успішності вздовж лінії зіткнення.

"Наша логіка в тому, що врятувати економіку цих територій можна тільки за рахунок інвесторів, які наповнять бюджети місцевих громад. Державних і донорських ресурсів для цього недостатньо. Зараз ми акумулюємо міжнародну технічну допомогу, кредити, бюджетні інвестиції для розвитку інфраструктури. Але акцент - на створенні територій пріоритетного розвитку з особливими умовами для інвесторів", - зазначив Резніков.

За його словами, такі умови включають:

  • податкові та митні преференції

  • страхування військово-політичних ризиків

  • поширення юрисдикції міжнародних комерційних арбітражів

  • спрощені регуляції та інституційну підтримку

Нагадаємо, раніше Резніков говорив, що Україна на Донбасі може запропонувати більш пільгові та успішні умови для інвесторів, які займаються ризиковим капіталом.

Оценка материала:

5.00 / 1
На Донбасі з'являться території з особливими умовами для інвесторів, - Резніков 5.00 5 1
Політика / Україна
03.06.2021 498
Еще материалы раздела «Україна»