<
НОВИНИ ДНЯ: Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reutersвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
04.06.2021 509

Наслідки негоди у Дніпрі

Від затяжних дощів страждає Дніпропетровщина – рясні зливи затопили зо два десятки будинків в обласному центрі.

Люди добиралися до обійсть у брід, а дехто й на човнах. Місцями налило до 30 сантиметрів. Вода не сходить через засмічення русла річки Гнилої Киші та мереж водовідведення – кажуть рятувальники. Відкачувати воду з городів та подвір’їв місцевим допомагали 7 спецмашин. В індустріальному районі міста підтопило кілометр дороги, тож транспорт довелося пускати в об’їзд – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«Ми очікуємо такі самі погодні умови, опадів ставатиме більше, вода буде прибувати. Було ухвалене рішення залучити для відкачування води пожежну насосну станцію та автомобіль рукавний, рукава діаметром 150 мм. Зараз іде відкачування в ливнівку», – розповів Сергій Корінний, начальник управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Наслідки негоди у Дніпрі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
04.06.2021 509
Еще материалы раздела «Події»