<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.06.2021 491

В Україні не вистачає бланків "лікарняних"

Навколо "лікарняних" останнім часом було чимало скандалів. По всій Україні не вистачає бланків. Тільки в квітні медустанови отримали необхідні бланки. За цей період франківцям заборгували дев'ять тисяч "лікарняних" листів – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Наприклад, в деяких медустановах Рівного вони закінчилися ще в березні, але досі там замість них видають довідки. А люди через це не можуть отримати гроші від Фонду соцстрахування. Адже, згідно із законом, довідки оплаті не підлягають. У місцевому управлінні охорони здоров'я обіцяли розв'язати проблему в травні, тепер – кажуть про середину червня.

Подібна ситуація була і в Івано-Франківську: лікарняні листи там закінчилися ще в січні. І тільки в квітні медустанови отримали необхідні бланки.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні не вистачає бланків "лікарняних" 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.06.2021 491
Еще материалы раздела «Суспільство»